pralin, dessert, choklad-2966091.jpg

Chokladprovning & Kurser

Upptäck Chokladens Konst hos Örebro Kaffe & Pralin: Delta i exklusiva chokladprovningar och interaktiva kurser där du utforskar den rika världen av choklad och praliner. 

Njut av ren choklad och lär dig konsten att skapa praliner i våra engagerande sessioner. Perfekt för både kännare och entusiaster!

Ge dig ut på ett Chokladäventyr

Delta i våra Chokladprovningar på Örebro Kaffe & Pralin och upplev en 1,5 timmes resa i finchokladens värld. Njut av ett urval av rena choklader och våra egentillverkade signaturpraliner, var och en med unika smaker och texturer. Perfekt för både nybörjare och kännare, dessa provningar är en underbar utforskning av chokladens rika komplexitet.

Tillsamans provar vi 8 sorters ren choklad samt 5 st av våra egentillverkade praliner.

Pris 595 kr/person

**Anmälan är bindande och avbokningar tas emot senast 24 timmar innan bokning. Vid avbokningar inom 24 timmar debiteras fullt pris.

Minium 6 personer krävs per bokningskväll. Vi reserverar oss rätten att ändra datum.**

Provning, Praliner, Choklad
Praliner, Choklad

Skapa Ditt Eget Chokladmästerverk

Vår chokladtillverkningskurs, ledd av experten ‘Mrs Chocolate’, är en tre timmar lång praktisk upplevelse på Örebro Kaffe & Pralin. Du lär dig grunderna i chokladtillverkning, från temperering till att skapa utsökta pralinfyllningar. Denna kurs är en idealisk möjlighet för alla som vill fördjupa sig i chokladens konst, och erbjuder både praktiska färdigheter och kreativ inspiration.

Kursen är 3 timmar per tillfälle.

Pris 1250 kr

Unna Dig Konsten av Choklad!

Boka Din Session Idag! Upplev glädjen med chokladtillverkning och provsmakning på Örebro Kaffe & Pralin. Oavsett om du är en nyfiken nybörjare eller en erfaren kännare, erbjuder våra kurser och provningar något för alla. Missa inte denna underbara resa – reservera din plats nu!

Scroll to Top